Instruktorok


Hámori Péter vezető instruktor,             alapító
Hámori Péter vezető instruktor, alapító

Tölgyesi Levente

Felnőtt és Gyermek Instruktor 

Toma Patricia

Felnőtt és Gyermek Instruktor  

Kovács László

   Felnőtt és Gyermek Instruktor

Herkutz Zoltán

   Felnőtt és Gyermek Instruktor

Kovács Gergő

   Felnőtt és Gyermek Instruktor

Orgoványi Bálint

  Felnőtt és Gyermek Instruktor

Horváth András

  Felnőtt és Gyermek Instruktor

Hámori Péter vagyok .

Már hét éves korom óta (35 éve) foglalkozom különféle küzdősportokkal. Ezek a karate, aikidó, kyokushin, box, thai-box, Krav-Maga, CQC, judo illetve MMA. 

Soha nem tudtam elmenni olyan szituáció mellett, ha egy gyengébb vagy védtelenebb embert bántottak....Ezért úgy döntöttem,hogy az életemet annak szentelem hogy a gyermekek és a felnőtteknek át adjam azt a tudást amit életem során elsajátítottam, hogy meg tudják védeni magukat és másokat is ha kell.

Ezért is alapítottam meg a Krav-Maga VMM-et. Egy magyar utcai önvédelmi rendszert, ami bárki számára könnyen elsajátítható. Utcai önvédelmet 8 éve oktatok.

Mindamellett fontosnak tartom, hogy az edzések jó hangulatban teljenek. Nagy hangsúlyt fektetek rá, hogy a technikákat precízen és pontosan sajátítsák el a tanulók.

2022-ben Magyarországon elsőként, ( és én vagyok az egyetlen) Európában pedig 20-ként megszereztem a világ legelismertebb Krav Maga oktatójától Alain Cohen-től  (KMF-AC) Izraelből a nemzetközi oktatói diplomámat ( fekete öv és egy dan) . Ezért tanulóimnak is át tudom adni a világ legjobb, leghatásosabb és legreálisabb Krav Maga technikákat.

Összefoglalva: ha szeretnél egy jót mozogni (miközben erősödsz is), megtanulni jó pár önvédelmi fogást és bírod a vicces laza társaságot, akkor köztünk a helyed! Szeretettel várunk!

Erőss Zoltán

Bizonysága

Hogy kerültem a VMM-hez? Pánikbetegségem leküzdésére kerestem elfoglaltságot, olyan sportot, ami erőt ad újra kimenni az utcára és visszatérni az életbe. A VMM-nek köszönhetően most már szinte teljesen tünetmentes vagyok! Mindig is vonzottak a különböző küzdősportok. Megismertem Közép-Európa kora és késő középkori harcművészetét, ezután az airsoftot. Azért döntöttem úgy, hogy instruktor leszek, mert anno az iskolában engem is sokat piszkáltak és saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy csak úgy lehet véget vetni ennek, ha kiállok magamért akár tettlegesen is.